Pebrassos al forn

Inici>Receptes >Pebrassos al forn
Ingredients:
  • Pebrassos
  • Llom de porc
  • Pa
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • Alls
  • Julivert
  • Pebre vermell
  • Sal i pebre bo
Categoria: Bolets i cargols.
Font: La cuina d'Eivissa i Formentera. Editorial Mediterrània, Eivissa.
Més informació:

Es col·loquen els bocins de llom i els pebrassos girats per amunt a una plata. Es conbreix amb una picada de molla de pa, alls i julivert. S'assaona de sal, pebre bo i pebre vermell al gust.

S'afegeix un bon raig d'oli d'oliva i es posa al forn a foc suau una estoneta fins que siguin cuits.

Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.