Patates amb pela

Inici>Receptes >Patates amb pela
  • Patates amb pela
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 llesques - Cansalada
  • 2 grans - Alls.
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • 1,5 kg - Patates
Preparació:

Bulliu les patates amb pell i talleu-les a rodanxes gruixudes.
Fregiu la cansalada fins que tregui el greix i reserveu-la.
En el mateix oli rostiu les rodanxes de les patates fins que agafin color.
Afegiu-hi l’all i el julivert trinxats.
Acompanyeu el plat amb la cansalada fregida.

Variacions:
Es pot fer un sofregit de ceba.
Es pot menjar la patata amb pela partida per la meitat, amb bacallà, all i julivert per sobre.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.