Patates amb bolets

Inici>Receptes >Patates amb bolets
  • Patates amb bolets
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Bolets (fredolics, carreretes...)
  • 2 grans - All trinxat
  • Oli
  • Aigua
  • Sal
  • 1 kg - Patates
  • 200 g - Cansalada tallada a bocins
Preparaciˇ:

Bulliu les patates amb pell, peleu-les i aixafeu-les.
Fregiu la cansalada i els alls, i quan agafin color afegiu-hi els bolets.
Quan els bolets estiguin cuits incorporareu-hi les patates i remeneu-ho.

Altres noms:
Patates i bolets Vall-honesta.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.