Patata amb bacallÓ

Inici>Receptes >Patata amb bacallÓ
Ingredients:
  • 1 kg - Patates tallades a rodanxes
  • 300 g - BacallÓ esqueixat i dessalat
  • 200 g - PŔsols
  • 2 - Ous durs tallats a quarts
  • Oli
  • Aigua
  • 2 grans - All (per la picada)
  • Julivert
Preparaciˇ:

En una cassola poseu les patates cobertes d’aigua.
Quan comencin a bullir afegiu-hi el bacallÓ ben escorregut i els pŔsols.
En l’˙ltim moment afegiu-hi la picada i un raig d’oli.
Proveu-ho de sal i afegiu-hi els ous durs.

Variacions:
S’hi pot afegir mongeta tendra al mateix temps que les patates.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.