Pastís de galera

Inici>Receptes >Pastís de galera
Ingredients:
  • 1/5 kg - Llard de Porc
  • 2 kg - Galeres plenes
  • 1/2 kg - Alls porros
  • 2 - Cebes grosses
  • 2 fulles - Llorer
  • 1/4 kg - Pastanagues
  • Herbes provençals al gust
  • 1/4 litre - Nata de 33% de grassa
  • 4 - Ous
  • Sal i pebre
  • 50 g - Farina de blat
Introducció:

Del Restaurant Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita.

Preparació:

Peleu les galeres; guardeu el cap i les pells per fer la salsa.
Preneu les verdures, i sofregiu, amb el llard de porc, la carn de les galeres; quan estigui sofregit, flamegeu amb conyac.
Tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
Una cop ben fi, afegiu-hi quatre ous i un quart de litre de nata (33%) i assaoneu amb all i pebre al gust i ben barrejat.
Poseu-ho en motlles untats amb oli i coeu-ho al vapor durant uns 20-25 minuts a 90º o al bany maria.

Per fer la salsa:
Sofregiu la resta de galera (“pells i caps”) que heu guardat, i afegiu una mica d’alls porros i pastanagues.
Quan estigui cuit afegiu la farina, flamegeu amb conyac i cobriu-ho d’aigua o fumet.
Deixeu que cogui uns 20 minuts; coleu la salsa amb colador fi i regueu el pastís de galeres.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Restaurant Miami Can Pons
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.