Paracotes

Inici>Receptes >Paracotes
Ingredients:
  • Figues seques
  • 2 - Ous
  • 10 cl - Llet
  • 50 cl - Anís
  • 50 cl - Sifó
  • Farina
  • Sucre
  • Pell de llima ratllada
  • 1 pessic - Matafaluga mòlta
  • Oli
Preparació:
Barregeu els ous, la llet, l’anís, la pela de llimona i la matafaluga.
Afegiu-hi el sifó i la farina, fins aconseguir una pasta suau i poc espessa.
Afegiu-hi les figues i amb l’ajut d’una cullera aneu agafant les figues arrebossades amb la pasta i fregiu-les amb oli ben calent.
Ensucreu les figues quan les traieu del foc.

Variacions:
Podeu partir les figues per la meitat abans de posar-les a la pasta.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.