Panellets d'ametlla

Inici>Receptes >Panellets d'ametlla
  • Panellets d'ametlla
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Per fer la pasta de massapà:
  • 500 g - Ametlla en pols
  • 500 g - Sucre
  • 100 g - Moniato cuit
  • 75 g - Clara d'ou
  • 600 g - Ametlla trencada
  • 3 - Ous
Preparació:

Feu una massa fina barrejant i treballant bé tots els ingredients.
Deixeu-la reposar a la nevera un mínim de 24 hores, embolicada en un drap humit.
Feu boles de massapà d'uns 20 g, doneu-los una forma ovalada, arrebosseu-les amb ou i enganxeu-hi l'ametlla tallada fina prement-la una mica.
Pinteu els panellets d'ou.
En una llauna untada amb oli poseu-los al forn a 230-250º uns 10 minuts, fins que quedin rossos.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.