Panadons d'espinacs

Inici>Receptes >Panadons d'espinacs
  • Panadons d'espinacs
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Espinacs frescos
  • 400 g - Farina
  • 1 - Ou
  • 10 cl - Oli
  • 20 g - Llevat de forner
  • 50 g - Aigua
  • 100 g - Panses remullades
  • 50 g - Pinyons
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Netegeu els espinaus i renteu-los en dues o tres aigües.
Barregeu la farina amb una mica de sal i després amb el llevat diluït amb l’aigua, l’ou i l’oli.
Treballeu-ho fins fer una massa homogènia.
Amb la massa formeu unes boles una mica més grans que un ou, tapeu-les amb un drap i deixeu-les reposar perquè fermentin.
A banda, barregeu els espinacs amb els pinyons i les panses, i salpebreu-los.
Estireu les boles de massa en forma de cercle, i col·loqueu una mica de farciment a cadascun.
Tanqueu el panadó doblegant la pasta per la meitat, de manera que quedi com una mitja lluna, i amb els dits pressioneu les vores per enganxar-les.
Coeu els panadons al forn una mitja hora.

Variacions:
En lloc de courel’s al forn es poden fregir en oli.
Es poden fer amb carbassa en comptes d’espinacs (panadons de carbassa).

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.