Palos

Ingredients:
  • 1/4 litre - Aigua
  • 250 g - Farina
  • 80 g - Mantega
  • 4 - Ous
  • 1 pessic - Sal
  • Oli
  • Per fer la crema pastissera:
  • 1/2 llitre - Llet
  • 4 - Rovells d\'ou
  • Sucre
  • 45 g - Farina de blat de moro
Preparaciˇ:

Feu la massa com a els bunyols de vent.
Amb una mÓnega i un broc dentat feu unes tires allargades.
Poseu-les al forn a 180-190║ fins que estiguin daurades i consistents.
Mentrestant escalfeu la llet.
Bateu els rovells amb el sucre i barregeu-los amb la farina desfeta amb una mica d’aigua freda.
Afegiu-hi la llet i poseu-ho al foc fins que comenci a bullir, sense deixar de remenar, per tal d’obtenir una crema.
Deixeu refredar les peces del forn, obriu-les al llarg i farciu-les amb la crema.

Altres noms:
Palos catalans

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.