Pa de figues

Inici>Receptes >Pa de figues
  • Pa de figues
1
Ingredients:
  • 300 g - Figues seques
  • 600 g - Ametlles torrades
  • 2 copes - Moscatell
  • 1 copa - Anís
  • Matafaluga
  • Farina
Preparació:

Piqueu les ametlles, les figues i la matafaluga per separat en un morter i després barregeu-les en un recipient.
Afegiu-hi el moscatell i l’anís, i remeneu-ho tot fins que quedi una massa homogènia i compacta.
Poseu-ho en un motlle enfarinat amb un pes al damunt i cada 3 hores aneu-ho comprimint amb les mans, procurant de no desfer la forma que li heu donat.
Deixeu-ho de 2 a 4 dies en repòs en un lloc fresc.
A l’hora de servir-lo, talleu-lo a llesques.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.