Pa amb el tel de llet i mel

Inici>Receptes >Pa amb el tel de llet i mel
Ingredients:
  • 4 llesques - Pa de pagès
  • Llet de vaca crua
  • Mel
Preparació:

Feu bullir la llet, de manera que arrenqui el bull tres vegades.
Deixeu-la refredar.
Quan estigui freda traieu el tel de la llet, poseu-lo al damunt de les llesques de pa i tireu-hi un bon raig de mel.

Variacions:
En lloc de mel hi podeu posar sucre.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.