Ous remenats

Inici>Receptes >Ous remenats
  • Ous remenats
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 - Ous
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

En una paella amb oli no gaire calent, poseu-hi els ous poc batuts i salpebrats.
Aneu-los remenant constantment amb un batedor o una forquilla, fins que tinguin una textura cremosa.

Variacions:
S’hi pot afegir una mica de mantega en treure’ls del foc.
Es poden barrejar amb molts ingredients. Si és una verdura o qualsevol altre producte que necessiti una cocció més llarga que els ous, és millor bullir-lo o saltar-lo en la mateixa paella abans de posar-hi els ous.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.