Ous passats per aigua

Inici>Receptes >Ous passats per aigua
  • Ous passats per aigua
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Ous
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
Poseu a bullir els ous amb aigua i sal durant 3 minuts.
Traieu-los i submergiu-los en aigua freda.

Comentaris:
La clara ha de quedar mig cuita i el rovell, líquid.
Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • Si
  • 05/04/2012 a les 12:23 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Si, fixa\'t en com ho diu..."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • rdm
  • 08/07/2011 a les 9:40 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "pregunto: els s\'hi tiren quant bull l\'aigua??"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.