Orada a la sal

Inici>Receptes >Orada a la sal
Ingredients:
  • 4 - Orades
  • 1 kg - Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

Traieu les tripes de les orades, per˛ no les escates. Seguidament, renteu-les i escorreu-les.
En una safata de forn, poseu una capa de sal al fons, mulleu-la una mica amb aigua i poseu-hi a sobre les orades.
Cobriu totalment el peix de sal i poseu-lo al forn a temperatura alta de 20 a 25 minuts.
Per servir l'orada traieu la crosta de sal i aixÝ arrencareu les escates del peix.

Comentaris:
Es pot acompanyar d’una salsa lleugera o d’unes verdures.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.