Olla verda

Inici>Receptes >Olla verda
Ingredients:
  • 3 - Ossos d'espinada
  • 200 g - Cansalada
  • 20 g - SagÝ
  • 50 g - Faves sense tavella
  • 50 g - Mongetes verdes tallades petites
  • 50 g - PŔsols
  • 50 g - Patates tallades a daus petits
  • 20 g - Fideus gruixuts
  • 25 g - Arr˛s
  • Fulles d'enciam tallades
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:
Feu bullir 1 hora, aproximadament, els ossos de l’espinada, el sagÝ treballat amb farina i la cansalada.
Retireu els ossos, afegiu-hi les verdures, les patates i l’enciam.
Deixeu que arrenqui el bull i afegiu-hi l’arr˛s i els fideus.

Variacions:
S’hi pot afegir un tros de bacallÓ.

Altres noms:
Olla d'oli
Escudella verda
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.