Olla de recapte

Inici>Receptes >Olla de recapte
Ingredients:
  • 400 g - Mongetes bullides
  • 300 g - Patates tallades a trossos regulars
  • 1/2 kg - Bledes tallades a tires
  • 1/2 kg - Tronxos de carxofa bullits
  • 2 grans - All picat
  • 1 culleradeta - Pebre vermell
  • 1 fulla - Llorer
Preparació:

Feu un sofregit amb l’all, el pebre vermell i la fulla de llorer.
A banda, bulliu les patates i les bledes, i afegiu-hi els fesols i els tronxos de carxofa.
Afegiu el sofregit a l’olla de les verdures.

Variacions:
A l’olla de recapte hi podeu afegir tot el que vulgueu: arròs, bacallà, etc.
Al final de la cocció s’hi pot posar unes gotes de vinagre o una pesteta.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • Feliu Pi
  • 13/01/2010 a les 11:40 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "No tothom sap que pesteta és com s'anomena el bitxo a les comarques del sud de Tarragona"
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
  • Jana
  • 21/11/2012 a les 16:24 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "I tots hem de saber que bitxo és com s\'anomena la pesteta a determinats llocs de Catalunya? No et sembla que sempre està bé ampliar el vocabulari? A mi m\'encanta saber com es diuen les coses a diferents parts del territori... T\'animo a que ho provis!"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.