Olla barrejada

Inici>Receptes >Olla barrejada
  • Olla barrejada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1/2 - Careta de porc
  • 1 - Baldana de ceba
  • 1 - Baldana d'arr˛s
  • 1 - Bracet de corder
  • 1 - Os del carpˇ
  • 1 - Os de bou
  • 1/2 kg - Patates
  • 1 - Col d'hivern
  • 100 g - Fideus
  • 200 g - Arr˛s
  • 200 g - Mongetes bullides
  • SafrÓ
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

En una olla poseu a bullir la careta, el bracet i els ossos.
Quan prÓcticament la carn estigui cuita, retireu els ossos i el bracet, i afegiu-hi la col trossejada i les patates esqueixades.
DesprÚs hi tireu les baldanes, els fideus i l’arr˛s.
Uns 10 minuts desprÚs afegiu-hi el safrÓ i els fesols bullits.

Variacions:
S’hi pot posar pollastre i pota de porc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.