Olives mortes en conserva

Inici>Receptes >Olives mortes en conserva
Ingredients:
  • Olives mortes
  • Sal
  • Pell de llimona
  • Pell de taronja
  • Timó
  • Oli
  • Vinagre
Preparació:

Una vegada collides les olives de l’arbre, congeleu-les 2 dies.
Després esteneu-les a sol i serena amb molta sal.
Quan estiguin seques barregeu-les amb la pell de taronja, la pell de llimona, molta sal, timó, oli i unes gotes de vinagre.

Variacions:
S’hi poden posar alls tendres.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.