Neules

Inici>Receptes >Neules
  • Neules
1
Ingredients:
  • 180 g - Farina
  • 180 g. - Sucre
  • 180 g. - Mantega
  • 240 g. - Clara d'ou
  • Pell de llimona ratllada
  • Aigua
Preparaciˇ:
Barregeu la farina, la mantega, el sucre, la clara d’ou i la ratlladura de llimona fins fer una pasta homogŔnia; si la massa queda massa consistent afegiu-hi miques d’aigua.
Deixeu-la reposar.
Feu rodones de pasta sobre paper vegetal i enforneu-les a 170║ fins que enrosseixin.
Traieu-les del foc i rÓpidament enrotlleu-les en un pal de forma cilÝndrica.

Variacions:
En lloc de mantega es pot fer amb llard.
Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.