Musclos al vapor

Inici>Receptes >Musclos al vapor
  • Musclos al vapor
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 2 kg - Musclos
  • 1 - Llimona
  • 2 fulles - Llorer
  • Sal
  • Pebre negre en gra
Preparaciˇ:
Netegeu els musclos.
Poseu-los en una olla gran amb la fulla de llorer, els grans de pebre, la llimona partida i un raig d’aigua.
Just quan els musclos s’obrin retireu-los del foc i serviu-los immediatament.

Variacions:
Es poden acompanyar amb un allioli molt suau, maionesa o salsa de romesco.
Amb el mateix procediment de cocciˇ es poden fer les rossellones (vegeu Rossellones al vapor), les clo´sses (vegeu Clo´sses al vapor), els dÓtils de mar, les tellerines (vegeu Tellerines al vapor), ...
Els musclos es poden obrir al vapor en una olla tapada sense posar-hi res mÚs.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.