Musclos a la marinera

Inici>Receptes >Musclos a la marinera
Ingredients:
  • 3 1/2 kg - Musclos grans
  • 1 - Ceba trinxada
  • 4 - Tomàquets madurs trinxats
  • 1/2 got - Vi blanc
  • 1 cullerada - Farina
  • Per fer la picada:
  • 2 - Alls
  • Brins de safrà
  • Julivert
Preparació:
Bulliu els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, i coleu el caldo.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, feu reduir el vi i afegiu-hi la farina, que es cogui una estona.
Mulleu-ho amb aigua de bullir els musclos i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Afegiu-hi als musclos la salsa i la picada, i deixeu-ho coure 5 minuts tot junt.

Variacions:
En comptes de l’aigua de bullir els musclos hi podeu posar brou de peix.
La salsa es pot triturar i passar per un colador.
S’hi poden afegir ametlles a la picada.
Es pot fer amb cloïsses en comptes de musclos.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (3)
  • la pera
  • 01/03/2014 a les 11:54 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Com s\'ha de fer perquè al tirar la farina no quedi agrumollat? Son molt bons.
    Gràcies"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • jjrubio
  • 01/05/2010 a les 10:13 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "Tres paraules: Im-pre-zionante.
    Es una gran recepta. "
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
  • donad'aigua
  • 17/01/2012 a les 13:35 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "van quedar boníssims!!!"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.