Mongetes amb cansalada i botifarra esparracada

Inici>Receptes >Mongetes amb cansalada i botifarra esparracada
Ingredients:
  • 4 - Botifarres de perol
  • 4 tires - Cansalada viada tallada a tires
  • 600 g - Mongetes bullides
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Fregiu la cansalada en oli calent.
Quan estigui enrossida hi afegiu la botifarra de perol oberta de dalt a baix perquè s’esparraqui.
Afegiu-hi les mongetes ben escorregudes i, a foc roent, les aneu remenant fins que s’enrosseigin una mica.

Variacions:
Podeu acompanyar-ho de patates bullides.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.