Milfulls de carbassó i formatge de cabra

Inici>Receptes >Milfulls de carbassó i formatge de cabra
  • Milfulls de carbassó i formatge de cabra
1
Autor: Restaurant El Mirador de l'Alba
Ingredients:
  • 4 - Carbassons
  • 4 talls - Formatge de cabra
  • Oli
  • Sal
  • Crema de vinagre de Mòdena
  • Ceba fregida deshidratada
Introducció:

Ingredients per a 4 persones.

Preparació:

Netegem i tallem el carbassó en fines rodanxes, el salem i el marquem a la planxa amb un rajolí d'oli i el reservem.

 

Tallem el formatge de cabra a rodanxes i el reservem.

 

Un cop preparats aquests dos ingredients, muntem el plat intercalant capes de carbassó i formatge de cabra creant una torre de tres o cinc pisos o els que desitgem.

 

I per acabar, ho decorarem amb un toc de Crema de vinagre de Mòdena i ceba fregida deshidratada pel damunt. I el plat ja està llest per servir

Categoria: Verdures.
Font: Restaurant El Mirador de l'Alba
Més informació:
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.