Menjar blanc (II)

Inici>Receptes >Menjar blanc (II)
  • Menjar blanc (II)
1
Autor: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Ingredients:
  • 300 g - Ametlles crues
  • 100 g - Midó
  • 1 branca - Canyella
  • 1 llitre - Aigua
  • 150 g - Sucre
  • 1 - Pell de llimona
  • Una mica - Sal
Preparació:

Escaldeu les ametlles, peleu-les i trinxeu-les.
Deixeu-les reposar unes hores dins de l’aigua i coleu-les amb un drap fins que s’escorri tota la llet d’ametlles.
Poseu la llet d’ametlles al foc amb la canyella, el sucre, la sal i la pell de llimona.
Afegiu-hi el midó diluït amb una mica d’aigua i sense parar de remenar fins que s’espesseixi.
Serviu-ho en safata o en cassoletes.

Variacions:
Es pot fer amb llet d’ametlles ja preparada.
S’hi pot afegir unes quantes ametlles amargues.
Es pot deixar les ametlles dins del líquid, sense colar-lo.
Es pot substituir el midó per farina d’arròs.
Es pot cremar amb sucre com la crema de Sant Josep.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.