Mantecado

Inici>Receptes >Mantecado
Ingredients:
  • 1 llitre - Llet
  • 8 - Ous
  • 300 g - Sucre
  • 50 g - Midˇ
  • 1 - Pela de llimona
  • 1 branca - Canyella
Preparaciˇ:
Bulliu la llet amb la llimona i la canyella durant 2 minuts.
Barregeu els rovells amb el sucre, i afegiu-hi la llet colada amb el midˇ dilu´t.
Poseu-ho al foc i no deixeu de remenar fins que comenci a espessir-se.
Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les a la crema quan estigui ben freda.
Poseu-ho a gelar.
Serviu-ho en copes amples.

Variacions:
S’hi pot afegir vainilla.
Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.