Macedònia

Inici>Receptes >Macedònia
  • Macedònia
1
Ingredients:
  • 1 - Poma
  • 1 - Plàtan
  • 3 - Taronges
  • 1 - Pera
  • 4 - Maduixes
Preparació:

Feu un suc amb dues taronges.
Talleu la resta de fruita a quadrats petits i regulars.
Poseu-los en un bol i mulleu-ho amb el suc de taronja.

Variacions:
Es pot fer amb qualsevol fruita, segons la temporada: meló, síndria, préssec,...
Es pot mullar amb vi dolç.
S’hi pot afegir sucre.
S’hi pot afegir unes gotes de llimona per potenciar el gust i mantenir el color.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.