Llunes de Vilanova

Inici>Receptes >Llunes de Vilanova
Ingredients:
  • 250 g - Mantega tova
  • 150 g - Sucre de llustre
  • 100 g - Sucre normal
  • 200 g - Avellanes torrades
  • 600 g - Farina
  • 1 culleradeta - Llevat en pols
  • Pell de llimona ratllada
  • 1 polsim - Sal
  • 1 culleradeta - Canyella
  • 1 - Ou batut
Preparaciˇ:

Barregeu la mantega amb el sucre de llustre i la sal.
Aneu afegint-hi la resta d’ingredients menys l’ou i la farina.
Feu-ne una massa homogŔnia, afegiu-hi la farina i amasseu-la fins que es pugui treballar amb el corrˇ.
Deixeu-la reposar a la nevera.
Estireu la massa amb el corrˇ a un gruix de Ż cm i aneu-ne tallant trossos en forma de mitges llunes amb l’ajut d’un motlle.
Pinteu les mitges llunes amb l’ou batut, poseu-hi sucre per sobre i coeu-les al forn a 180║ durant 7 o 8 minuts.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.