Lluš a la romana

Inici>Receptes >Lluš a la romana
  • Lluç a la romana
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 - Rodanxes de lluš
  • 2 - Ous
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

Saleu les rodanxes de lluš.
Enfarineu-les i passeu-les per ou batut.
Fregiu-les amb abundant oli calent, mirant que quedin rosses pels dos costats i cuites per dins.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.