Llom de porc amb cames-seques

Inici>Receptes >Llom de porc amb cames-seques
Ingredients:
  • 1 Kg - Llom de porc
  • 100 gr - Cames-seques
  • 1 - Ceba grossa
  • 3 grans - All
  • 2 pessics - Farigola
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 dl - Vi blanc
  • 1 rajolí - Aigua
  • 4 cullerades - Oli d'oliva de Mallorca
  • Sal i pebre bo
Introducció:

Recepta de Menorca

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Fuster X, Gómez M, Aleu O. Menorca: Gastronomia i cuina. Triangle postals, Maó
Més informació:

Pelar i picar la ceba i els alls. Salpebrar la carn. Netejar les cames-seques i, si són deshidratats, posar-los en remull. Escalfar el forn a 180º. Posar oli d'oliva en una cassola i, quan estigui calent, daurar completament  la carn, retirar-la i coure en el mateix oli la ceba amb els alls i les herbes durant 5 minuts perquè es daurin lleugerament. Introduir la carn, mullar-la amb el vi i l'aigua, afegir els bolets (escorreguts si fossin secs) i fer que doni un bull i retirar-lo del foc. Cobrir la cassola amb paper d'estrassa i acabar la cocció al forn, entre 50-60 minuts. Retirar la carn i deixar-la reposar. Colar la salsa, posar el brou a reduir 10 minuts a foc viu i reservar els bolets amb la ceba. Tallar la carn i col.locar-la en la cassola amb la salsa i els bolets i servir-lo.

Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.