Llengües de gat

Inici>Receptes >Llengües de gat
Ingredients:
  • 125 g - Farina
  • 100 g - Sucre de llustre
  • 125 g. - Mantega
  • 3 - Ous
  • Vainilla en pols
Preparació:

En un bol barregeu molt bé la mantega, un pessic de vainilla, els ous i el sucre.
Afegiu-hi la farina a poc a poc fins que la pasta quedi lligada i sense grumolls.
Poseu la pasta en una mànega i aneu fent llengües sobre la llauna, de manera que quedin separades.
Coeu-les al forn a 180º molt poca estona i refredeu-les sobre el marbre.

Variacions:
S’hi pot afegir ametlla trinxada.
En lloc de posar-hi l’ou sencer es pot separar els rovell de les clares i afegir en l’últim moment les clares muntades a la massa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.