Llenguado fregit

Inici>Receptes >Llenguado fregit
  • Llenguado fregit
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Llenguados
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Saleu i enfarineu els llenguados, i fregiu-los amb oli calent.

Variacions:
Es pot fer filets del llenguado i fregir-los o arrebossar-los.
Es pot tirar una salsa d’ametlles per sobre del llenguado.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.