Guisat de tonyina

Inici>Receptes >Guisat de tonyina
  • Guisat de tonyina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 talls - Tonyina
  • 1 - Pebrot verd tallat a tires
  • 1 kg - Patates
  • Oli
  • Sal
  • Per fer la picada: - 3 nyores
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 grapat - Avellanes
  • 1 llesca - Pa torrat
Preparació:

Salteu el talls de tonyina prèviament salats i reserveu-los.
Fregiu el pebrot verd, afegiu-hi les patates esqueixades i aigua que cobreixi, i saleu-ho.
Quan les patates estiguin gairebé cuites afegiu-hi la picada i, en l’últim moment, la tonyina i deixeu-ho coure fins que les patates estiguin fetes.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.