Guatlles escabetxades

Inici>Receptes >Guatlles escabetxades
  • Guatlles escabetxades
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 8 - Guatlles
  • 2 - Pastanagues tallades a rodanxes
  • 2 - Cebes tallades a la juliana
  • 4 grans - All
  • Manat d'herbes (llorer, farigola, romaní)
  • Pebre negre en gra
  • 400 cl - Oli
  • 200 cl - Vinagre
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Poseu les guatlles en una cassola amb les cebes, les pastanagues, els alls, el manat d’herbes, el pebre en gra, l’oli, la sal, el vinagre i aigua que cobreixi.
Tapeu-les i deixeu-les coure fins que la carn estigui tova.
Deixeu-ho reposar com a mínim 2 dies.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets.
S’hi pot afegir una mica de pebre vermell dolç o picant.
Es pot canviar part del vinagre i l'aigua per vi blanc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.