Girella dels Pallars arrebossada

Inici>Receptes >Girella dels Pallars arrebossada
Ingredients:
  • 1 - Est˛mac de xai
  • 1 kg - Tripa, pulmˇ i cor de xai
  • 100 g - Cansalada
  • 300 g - Arr˛s
  • 3 - Ous
  • 2 grans - All
  • Llorer
  • SafrÓ
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
  • Farina
Preparaciˇ:

Netegeu l’estˇmac i les tripes amb aigua bullent.
Bulliu la tripa, el pulmˇ i el cor uns 20 minuts.
Trinxeu-ho gruixut amb la cansalada.
Barregeu-ho amb l’arr˛s, els ous, l’all, el julivert, el safrÓ, el pebre i la sal.
Farciu amb aquesta barreja l’estˇmac, cosiu-lo i poseu-lo a coure durant unes dues hores, aproximadament, tot punxant-lo de tant en tant.
Una vegada freda, talleu la girella a rodanxes, passeu-les per farina i fregiu-les en oli calent.

Variacions:
Es pot arrebossar abans de fregir.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.