Girella amb cap i potes

Inici>Receptes >Girella amb cap i potes
Ingredients:
  • 400 g - Girella
  • 1 - Cap de corder
  • 4 - Potes de corder
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 - Tomàquets
  • Vi negre
  • Herbes aromàtiques
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles torrades
  • All
Preparació:

Bulliu el cap i les potes del corder amb aigua, sal i les herbes.
Trieu la carn del cap i, si voleu, desosseu les potes.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, afegiu-hi les carns, la picada i el vi.
Deixeu-ho coure una estona i tot just abans de retirar-ho del foc hi afegiu uns talls de girella tallada a rodanxes i fregida en una paella amb oli.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.