Gelea de codony

Inici>Receptes >Gelea de codony
  • Gelea de codony
1
Ingredients:
  • Codonys
  • Llimones
  • Sucre
  • Aigua
Preparació:

Bulliu els codonys amb el suc de les llimones i aigua fins que estiguin tous.
Deixeu-los escórrer durant 24 hores; reserveu el líquid que deixen anar.
Barregeu 420 g de sucre per cada 60 cl del líquid filtrat i feu-ho bullir uns 10 minuts.
Poseu-ho en motlles i deixeu-ho refredar.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.