Gató de taronja

Inici>Receptes >Gató de taronja
Ingredients:
  • 3 - Vermells d'ou
  • 200 gr - Mantega
  • Farina
  • 200 gr - Sucre
  • Llimona
  • 3 - Taronges
  • 1 sobre - Llevat ràpid
  • Sucre en pols per empolvar
  • Mantega i farina per untar el motlle
Preparació:

Dins un ribellet, mesclar-hi molt bé els vermells d'ou, amb el sucre, la clovella de mija llimona i la de dues taronges ratllades i la mantega fosa.

Després s'aclareix la farina i el llevat i s'aboca dins d'un motlle allargat, prèviament untat amb mantega i empolvorat amb farina.

Es cou al forn 20 minuts a 160ºC.

Quan la coca sigui tèbia, la desmotllarem, la picarem amb una forqueta, la regarem amb un tassonet de suc de taronja i l'empolvorarem amb sucre.

Es pot servir tèbia o freda.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2ª edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.