Garró

Inici>Receptes >Garró
Ingredients:
  • 1 - Cuixa de porc fresca
  • Sal
  • Oli
  • Pebre vermell
  • Aigua
Preparació:

Poseu a bullir amb aigua i sal la cuixa de porc sencera.
Al cap d’unes 2 hores retireu-la i deixeu-la refredar.
Talleu-la a llesques no gaire gruixudes i fregiu-les amb oli.
A mesura que les retireu del foc poseu-hi pebre vermell per sobre.

Variacions:
Es pot servir també amb allioli.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.