Garoines

Inici>Receptes >Garoines
  • Garoines
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 48 - Garoines
  • Pa
Preparaciˇ:

Partiu les garoines per la meitat i extraiu-ne les g˛nades.
Poseu-les sobre una llesca de pa.

Variacions:
Es poden acompanyar amb botifarra negra i alls tendres
Es poden servir les garoines nomÚs partides al travÚs i menjar-ne la carn amb una cullereta.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (1)
  • Guillem
  • 08/01/2016 a les 14:56 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Llavors les parts comestibles de la Garoina es mengen crues?"
    • La seva puntuaciˇ
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.