Ganyims amb cargols

Inici>Receptes >Ganyims amb cargols
Ingredients:
  • 4 - Ganyims remullats
  • 1 - Ceba
  • 2 grans - All
  • 3 - Tomàquets
  • 1 kg - Cargols
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Introducció:

Els ganyims són la carn fosca corresponent a les ganyes, els òrgans respiratoris de la tonyina, que es conserven en sal. Es poden trobar en les parades de mercat de pesca salada i coserves arreu de Catalunya.

Preparació:

Per bullir els cargols:
Feu dejunar els cargols durant una setmana.
Renteu-los amb aigua força vegades i poseu-los en una olla amb aigua freda fins que bullin. Aquest procés rep el nom d’«enganyar els cargols».
Escorreu-los i bulliu-los amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.

Feu un sofregit amb l’all, la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi els cargols i els ganyims escorreguts, cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure fins que estigui tot al seu punt.

Categoria: Bolets i cargols, Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.