Gambes amb xocolata

Inici>Receptes >Gambes amb xocolata
  • Gambes amb xocolata
1
Ingredients:
  • 24 - Gambes
  • 2 - Alls trinxats
  • un manat - Herbes (llorer, farigola, orenga)
  • 1 tros - Pell de taronja seca
  • 1 - Ceba grossa tallada a la juliana
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles i avellanes
  • 40 g - Xocolata
  • Brins de safrà torrats
Preparació:

Salteu les gambes amb oli, salpebreu-les i reserveu-les.
Sofregiu la ceba, els alls i el manat d’herbes.
Un cop sofregit, torneu-hi a afegir les gambes i mulleu-ho amb aigua.
Deixeu-ho coure tot junt de 5 a 8 minuts i tireu-hi la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció.

Variacions:
En lloc d’aigua podeu fer servir brou de peix.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.