Gambes a la planxa

Inici>Receptes >Gambes a la planxa
  • Gambes a la planxa
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 24 - Gambes
  • Sal
Preparació:

Col•loqueu les gambes sobre la planxa ben calenta i saleu-les.
Quan siguin cuites d’un costat (un parell de minuts), gireu-les perquè es coguin de l’altre, tenint en compte que la cocció ha de ser molt curta.


Variacions:
Poden servir-se amb una picada d’all i julivert per sobre o amb oli i pebre.
També es poden servir amb alguna salsa freda: salsa romesco, maionesa, etc.
A la planxa es poden coure altres mariscs: escamarlans, navalles, etc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.