Galtes de porc rostides

Inici>Receptes >Galtes de porc rostides
Ingredients:
  • 4 - Galtes de porc
  • 2 - Cebes
  • 3 - Tomàquets madurs
  • 1 - Porro
  • Manat d'herbes ( farigola, marduix i llorer)
  • 3 grans - All
  • 1 got - Vi negre
  • Llard o oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles
  • 2 - Alls
  • 1 copa - Vi ranci
Preparació:

Feu unes incisions a les galtes, salpebreu-les, unteu-les amb llard o oli i poseu-les al forn.
Quan estiguin rosses afegiu-hi les cebes, el porro, el manat d’herbes i els tomàquets.
Quan les verdures estiguin daurades, feu-hi la reducció del vi, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure tot junt.
Quan les galtes siguin toves, disposeu-les en una altra cassola i coleu-hi la salsa al damunt.
Afegiu-hi la picada i deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts més.
Poseu-ho al punt de sal i de pebre

Variacions:
Les galtes es poden enfarinar abans de fregir-les.
A la picada s’hi pot posar una mica de ratafia.
Es pot preparar un allioli suau, cobrir les galtes i posar-les al forn fins que quedin daurades.
Poden acompanyar-se de bolets.
Es pot fer amb galtes de vedella.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.