Galtes de porc a la brasa

Inici>Receptes >Galtes de porc a la brasa
  • Galtes de porc a la brasa
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Galtes de porc
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
  • Oli
Preparació:

Feu uns talls en creu a cada galta.
Saleu-les, empebreu-les i unteu-les amb oli.
Col·loqueu-les en una graella a calor moderada, ja que es tracta d’una carn fibrosa i tarda força temps a coure’s.
Durant la cocció, aneu-les pintat amb un pinzell sucat amb la picada, deixatada amb oli.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.