Gallina a la cassola

Inici>Receptes >Gallina a la cassola
  • Gallina a la cassola
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Gallina tallada a trossos
  • 2 - Cebes tallades a trossos
  • 3 - Tomàquets madurs partits per la meitat
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles torrades
  • 1 got - Vi ranci
  • 1 gra - All
Preparació:

Enrossiu la gallina i després afegiu-hi les cebes, la cabeça d’alls i els tomàquets.
Saleu-ho i quan estigui sofregit tireu-hi aigua i deixeu-ho coure fins que la gallina s’entendreixi.
Quan falti poc per acabar la cocció afegiu-hi la picada

Variacions:
Es pot fer amb brou de gallina o de carn en comptes d’aigua.
Es pot acompanyar de bolets, de figues o de verdura.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.