Gall de Sant Pere amb patates

Inici>Receptes >Gall de Sant Pere amb patates
  • Gall de Sant Pere amb patates
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 800 g - Supremes de gall de Sant Pere
  • 2 - Porros tallats a rodanxes fines
  • 1 - Ceba tallada a la juliana
  • 2 - Tomàquets madurs tallats a daus
  • 2 grans - All picat
  • 1/2 kg - Patates a rodanxes
  • Brou de peix
Preparació:

Fregiu la ceba, els porros, els alls i els tomàquets, per aquest ordre.
Saleu-ho i quan estigui fet afegiu-hi les patates i brou de peix fins que les cobreixi.
Una mica abans d’acabar la cocció de les patates afegiu-hi el peix prèviament salat i deixeu-ho al foc fins que estigui al seu punt.

Variacions:
S’hi pot afegir allioli per damunt.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.