Galeres al confit de ceba sobre niu de patates

Inici>Receptes >Galeres al confit de ceba sobre niu de patates
Ingredients:
  • Galeres de la RÓpita
  • Patates
  • Sal i pebre
  • Fumet de peix
  • Ceba
  • Oli d'oliva
Introducciˇ:
Del restaurant Llansola de Sant Carles de la RÓpita
Preparaciˇ:
Talleu les patates a rodelles, no molt gruixudes, fregiu-les una mica i reserveu-les.
En una cassola poseu una mica d'oli d'oliva, afegiu-hi molta ceba i deixeu-la sofregir a foc lent fins que la ceba quedi ben daurada i tendra.
Afegiu-hi el fumet de peix, les patates laminades i les galeres, salpebreu-ho i deixeu que redueixi. Serviu-ho calent.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Restaurant Llansola
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.