Galeres a l'estil "Horreo Chino"

Inici>Receptes >Galeres a l'estil "Horreo Chino"
Ingredients:
  • Galeres
  • Alls tendres i secs
  • Gingebre
  • Salsa de soja fermentada
  • Salsa Yakitori
  • Farina
  • Oli d'oliva i de girasol
  • Vi txacolí
Introducció:

Del restaurant Les Algues de Sant Carles de la Ràpita

Preparació:

Salpebreu les galeres, enfarineu-les, fregiu-les amb oli de girasol i reserveu-les.
Sofregiu amb oli d’oliva els alls secs, els alls tendres i el gingebre.
Afegiu la soja, la salsa yakitori i el txacolí i deixeu-ho reduïr.
Poseu aquesta salsa per sobre de les galeres i enforneu-ho 3 minuts a 160º.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Restaurant Les Algues
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.