Flam

  • Flam
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 1 l. - Llet
  • 8 - Ous
  • 350 g. - Sucre
  • 1 - Branca de canyella
  • 1 - Pell de llimona
  • Aigua
Preparació:

Poseu en un recipient al foc 150 g de sucre amb una mica d’aigua fins que agafi un color torrat i repartiu-lo al fons d’uns motlles.
Poseu a bullir la llet amb 200 g de sucre, la branca de canyella i la pell de llimona.
Bateu els ous i barregeu-los amb la llet colada.
Ompliu els motlles amb la barreja i poseu-los a coure al bany maria fins que quallin.

Variacions:
Abans de servir-lo es pot flamejar amb rom.

Comentaris:
Es pot fer en motlles individuals o en un de gran.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.