Fideus rossejats

Inici>Receptes >Fideus rossejats
  • Fideus rossejats
1
Ingredients:
  • 320 g - Fideus prims
  • Oli
  • Sal
  • 60 cl - Brou de peix
Preparació:

Fregiu els fideus fins que siguin rossos i escorreu l'excés d'oli.
Afegiu-hi el caldo calent i deixeu-ho coure fins que el fideus estiguin al seu punt.
Si fa falta, afegiu-hi més brou durant la cocció.

Variacions:
Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat).
Es poden fregir uns alls amb el fideus.
S’hi pot afegir una picada al final.
El plat es pot acompanyar amb allioli.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.